Bonjour, Chef!

Welkom in de wereld van culinaire innovatie met onze  peulvruchten, groenten en granen!

Met onze concepten bieden we niet alleen producten, maar juist inspiratie en oplossingen. Denk aan recepten, praktische tips en inzichten van experts, waarmee je niet alleen de creativiteit van je keuken stimuleert maar ook je marge en duurzaamheid verhoogt. Onze productlijnen zijn gemaakt om het beste uit elk ingrediënt te halen en foodwaste te beperken.

1. Salad Solutions - het hele jaar smaakvolle salades serveren

Laat je gasten hun eigen salade samenstellen of bied een compleet samengestelde chef's special – samengesteld met een gebalanceerd aminozurenprofiel en een perfecte mix van peulvruchten, groenten en granen. Of je nu gaat voor een eenvoudige salade of een complexer gerecht, Salad Solutions biedt inspiratie om eindeloze variaties te creëren die je gasten zullen verrassen het hele jaar door.

2. Half/Half - meer eiwit, minder vlees

Perfect gebalanceerde borden waarbij vlees en vis gedeeltelijk worden vervangen door voedzame peulvruchten. Zo behoud je de volle smaak en textuur die je gasten verwachten, maar met een gezondere, duurzame twist. Dit concept biedt eindeloze mogelijkheden om met peulvruchten te experimenteren en bij te dragen aan een lagere ecologische voetafdruk.

3. Sandwich Solutions - broodjes bouwen met Bonduelle

Verwen je gasten met een innovatief assortiment van broodjes en sandwiches, vol smaak en met verrassende ingrediënten. Probeer bijvoorbeeld een klassiek broodje met een twist, waarbij peulvruchten de voedingswaarde verhogen en een verfrissende bite toevoegen. Ontdek onze makkelijke, toegankelijke recepten, maar ook uitdagende ideeën voor chefs die hun sandwichspel willen vernieuwen.

Klik op onze concepten om video’s te bekijken en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in gemak en innovatie.

Waarom voor ons kiezen?

  • Gemak & Snelheid: Snel te bereiden oplossingen zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Duurzaamheid & Rendement: Minder waste, meer rendement, en een verhoogde marge.
  • Innovatie & Inspiratie: Toegankelijke én uitdagende recepten, om de creativiteit van je keuken te prikkelen.

Ontdek ook onze andere concepten:

Foodtaste - serve taste, save waste!

Struggle jij soms met planning, voorraadbeheer en restverwerking? Je bent zeker niet de enige die zich hiermee bezig houdt! Voedselverspilling is wereldwijd een urgent thema. Jaarlijks wordt ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verspild. Gelukkig groeit de bewustwording rond het actief verminderen van voedselverspilling. De impact die we samen kunnen maken is niet te ontkennen: minder voedselverspilling betekent minder CO2-uitstoot en een efficiënter gebruik van hulpbronnen. Zo wordt het een cruciale schakel in het streven naar een duurzamere toekomst.

Smaakvol Switchen - klassiekers met een twist

Met 'Smaakvol Switchen' inspireren we jou om allerlei bekende en vertrouwde gerechten klaar te maken voor je gasten, maar dan omgetoverd tot smaakvolle plantaardige varianten: met de lekkerste groenten en peulvruchten! Een Kip Pilav wordt een Kik Pilav, een Boeuf Bourguignon wordt zo een heerlijke Biet Bourguignon. Vlees en vis worden vervangen door peulvruchten en groenten. Zo worden allerlei bekende en vertrouwde gerechten omgetoverd tot smaakvolle plantaardige varianten. Een Spaghetti Bolognaise wordt een Spaghetti Bololinzen, Beef Teriyaki wordt een heerlijke Bean Teriyaki en een Mexicaanse wrap wordt een Flexicaanse wrap!

Continental Quisine - ontdek recepten van over de hele wereld

Van de knapperige crispy burger uit Amerika tot het smeuïge stoofvlees uit Europa, van de pittige Aziatische saté tot de verfrissende poké bowl uit Oceanië en de kruidige Afrikaanse tajine, deze gerechten belichamen de kleurrijke diversiteit van de wereldkeuken. We richten ons op het snel en makkelijk bereiden van kleurrijke en voedzame gerechten vanuit 5 continenten die niet alleen goed zijn voor de gasten, maar ook voor onze planeet.

Klik op onze concepten om video’s te bekijken.