Bonduelle Food ServicePlantbased Salads: Korean saladhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129298/BE00035-hd-be00035_korean_salad_l_12756.webpBerry Hoosemans500 g Gegrilde rode en gele paprika Bonduelle500 g Peultjes Bonduelle500 g Witte bonen sous vide Bonduelle500 g Geraspte wortelen sous vide Bonduelle50 g zwarte sesamzaadjes350 g quinoa400 g ijsbergslaDressing1 dl sesamolie2 dl rijstazijn200 g agavesiroop6 tl sereh, vers gemalen500 ml limoensapGarnering100 g ongezouten pinda’s50 g witte sesamzaadjes100 g koriander, vers gesneden1 bakje Daikon cressStoom de peultjes en de gegrilde paprika 2minuten en koel terug.Giet de witte bonen en de geraspte wortelen af, spoel om met koud water en houd gekoeld.Snijd de paprika in blokken (3 x 3 cm).Meng de geraspte wortelen met een beetje sesamolie en de zwarte sesamzaadjes.Bereid de dressing door alle ingredienten mooi homogeen te mengen met een staafmixer of blender.Rooster de witte sesamzaadjes in een pan.Kook de quinoa gaar en spoel om met koud water.Meng de koude quinoa met een deel van de dressing en de geraspte wortel. Houd gekoeld.

Plantbased Salads: Korean salad
aantal porties :10
ingrediënten
- 500 g Gegrilde rode en gele paprika Bonduelle
- 500 g Peultjes Bonduelle
- 500 g Witte bonen sous vide Bonduelle
- 500 g Geraspte wortelen sous vide Bonduelle
- 50 g zwarte sesamzaadjes
- 350 g quinoa
- 400 g ijsbergsla
- Dressing
- 1 dl sesamolie
- 2 dl rijstazijn
- 200 g agavesiroop
- 6 tl sereh, vers gemalen
- 500 ml limoensap
- Garnering
- 100 g ongezouten pinda’s
- 50 g witte sesamzaadjes
- 100 g koriander, vers gesneden
- 1 bakje Daikon cress
Bereidingswijze
stap 1
- Stoom de peultjes en de gegrilde paprika 2minuten en koel terug.
stap 2
- Giet de witte bonen en de geraspte wortelen af, spoel om met koud water en houd gekoeld.
stap 3
- Snijd de paprika in blokken (3 x 3 cm).
stap 4
- Meng de geraspte wortelen met een beetje sesamolie en de zwarte sesamzaadjes.
stap 5
- Bereid de dressing door alle ingredienten mooi homogeen te mengen met een staafmixer of blender.
stap 6
- Rooster de witte sesamzaadjes in een pan.
stap 7
- Kook de quinoa gaar en spoel om met koud water.
stap 8
- Meng de koude quinoa met een deel van de dressing en de geraspte wortel. Houd gekoeld.